ΧΟΡΟΣ: HIP HOP ΜΕ ΤΟΥΣ THE NO PROJECT

Το χορευτικό  τμήμα Hip hop του The NO Project με OffBeat International παρουσιάζουν μια δυνατή  και ταλαντούχα ομάδα νέων της Αθήνας, που χρησιμοποιούν τις δεξιότητες, το πάθος και την αφοσίωσή τους για να μας αφυπνίσουν σχετικά με τη σύγχρονη δουλεία και την παράνομη διακίνηση ανθρώπων.

Το «The NO Project» είναι μια βραβευμένη παγκόσμια εκπαιδευτική εκστρατεία ενάντια στην ανθρώπινη δουλεία. Μέσω της μουσικής, της τέχνης, του χορού, του κινηματογράφου, των κινουμένων σχεδίων, του θεάτρου, της δημιουργικής γραφής, του αθλητισμού και της κοινωνικής δικτύωσης, το The Νο Project  στοχεύει συγκεκριμένα στην αφύπνιση της νεολαίας σχετικά με την παράνομη διακίνηση ανθρώπων.

Το «The NO Project» είναι 100% μη κερδοσκοπικό και συνεργάζεται με χιλιάδες καλλιτέχνες, εκπαιδευτικούς και μαθητές σε ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι δωρίζουν το χρόνο, το πάθος, το ταλέντο και τις δεξιότητές τους για να εκπαιδεύσουν τους συνανθρώπους τους ,αφυπνίζοντάς τους σχετικά με τα εγκλήματα της παράνομης διακίνησης ανθρώπων και της σύγχρονης δουλείας.

Comments are closed.