ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ: ΤΗΕ ΝΟ PROJECT

Το  NO Project είναι μια βραβευμένη παγκόσμια εκπαιδευτική εκστρατεία ενάντια στην ανθρώπινη δουλεία. Μέσω της μουσικής, της τέχνης, του χορού, του κινηματογράφου, των κινουμένων σχεδίων, του θεάτρου, της δημιουργικής γραφής, του αθλητισμού και της κοινωνικής δικτύωσης, το Νο Project  στοχεύει συγκεκριμένα στην αφύπνιση της νεολαίας σχετικά με την παράνομη διακίνηση ανθρώπων.

Το NO Project είναι 100% μη κερδοσκοπικό και συνεργάζεται με χιλιάδες καλλιτέχνες, εκπαιδευτικούς και μαθητές σε ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι δωρίζουν το χρόνο, το πάθος, το ταλέντο και τις δεξιότητές τους για να εκπαιδεύσουν τους συνανθρώπους τους, αφυπνίζοντάς τους σχετικά με τα εγκλήματα της παράνομης διακίνησης ανθρώπων και της σύγχρονης δουλείας.

Αυτό το γεμάτο έμπνευση, βαθιά συγκινητικό και με χρήση  πολυμέσων σεμινάριο για το NO Project περιλαμβάνει μουσική, τέχνες, βραβευμένη ταινία, κινούμενα σχέδια παγκόσμιας κλάσης και χορό.

Όλα αντικατοπτρίζουν τη δυναμική και δημιουργική προσέγγιση που ακολουθούν εκπαιδευτικοί, μαθητές, καλλιτέχνες, χορευτές, κινηματογραφιστές – τόσο από την Ελλάδα, όσο κι από τον υπόλοιπο κόσμο - προκειμένου να έρθουν αντιμέτωποι με τα εγκλήματα της σύγχρονης δουλείας και της παράνομης διακίνησης ανθρώπων.

Comments are closed.